Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

ANUNȚ / MEI ANUNȚĂ ORA12:00 pentru semnarea Acordurilor de împrumut cu BERD și BEI privind interconectarea electrică Moldova – România
12/20/2017 - 10:35

MEI ANUNȚĂ MODIFICAREA OREI DE SEMNARE a Acordurilor de împrumut cu BERD și BEI privind interconectarea electrică Moldova – România, care va avea loc astăzi  20 decembrie, ora 12:00 și nu ora 11:00 anunțată anterior.

 

Ministerul Economiei și Infrastructurii invită reprezentanții mass mediei la Semnarea Acordurilor de împrumut cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și Banca Europeană de Investiții (BEI) privind interconectarea electrică Moldova – România. Proiectul vine să sporească securitatea energetică a Moldovei și să integreze Moldova pe piața regională de energie.

 

Evenimentul va avea loc astăzi miercuri, 20 decembrie, la ora 12:00, în Sala de conferințe, etajul I, Casa Guvernului, intrarea din str. Bănulescu Bodoni.

 

Octavian Calmîc, Ministrul Economiei și Infrastructurii va semna pachetul de finanțare din partea guvernului Republicii Moldova. La eveniment vor participa și șefii reprezentanților BERD, BEI, UE și a Băncii Mondiale la Chișinău.  

 

Semnarea va fi urmată de declarații de presă și o sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

 

modelul_costului