Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

AVIZ DE PRESĂ / Conferință de presă / Ministerul Economiei și Infrastructurii invită reprezentanții mass media la Conferința de presă privind reorganizarea, optimizarea și crearea organelor cu funcții de control
11/08/2017 - 15:18

8 noiembrie, Chișinău - Ministerul Economiei și Infrastructurii invită reprezentanții mass media la Conferința de presă privind reorganizarea, optimizarea și crearea organelor cu funcții de control în vederea atingerii unei eficiențe maxime a acestui instrument - controlul de stat, pentru a micșora presiunea asupra mediului de afaceri și asigura protecția consumatorului.

 

Conferința de presă va avea loc joi, 9 noiembrie, ora 10:00, în incinta Ministerului Economiei, biroul 246, et. II, clădirea Guvernului  (intrarea din str. Bănulescu-Bodoni).

 

Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei și Infrastructurii va da start Campaniei de controale la agenții economici privind calitatea serviciilor prestate și calitatea produselor comercializate.

 

La Conferință va participa și Iurie Eremia, Director al Agenției Protecția Consumatorilor şi Supravegherea Pieței (APCSP) și Gheorghe Gaber, Director al Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA).

 

Reprezentanții mass media vor avea acces în clădirea Guvernului în baza legitimației de serviciu.

modelul_costului