Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

A fost selectat sloganul pentru Arena Chișinău - INSPIRĂ GENERAȚII
05/14/2018 - 17:46

„INSPIRĂ GENERAȚII” este sloganul selectat astăzi pentru a reprezenta Arena Chișinău. Din componența juriului au făcut parte președintele Parlamentului, Andrian Candu, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, vicepreședintele Federației de Volei, Alexandru Stratan, muzicianul Alex Calancea și specialistul în comunicare, Vitalie Condrațchi.

 

În cadrul concursului, au fost prezentate 10 proiecte de slogane, selectate în baza unui concurs public desfășurat pe pagina oficială de facebook a arenei polivalente. Participanții a avut la dispoziție câte 10 minute pentru a-și prezenta creațiile, pe care juriul le-a evaluat în baza următoarelor criterii: atractivitatea/creativitatea generală a sloganului; relevanța pentru profilul arenei; nivelul de cuprindere a valorilor sociale universale, mesajul de marketing către beneficiari; forma de uz (constituie avantaj formula mai scurtă compactă a sloganului); punctajul oferit de utilizatorii facebook în cadrul concursului public; prestația autorului.

 

Sloganul câștigător - „INSPIRĂ GENERAȚII” a fost propus de internautul Dumitru Rău și votat de juriu și comunitatea facebook. Alte două slogane „Creat pentru generații” de Daniel Hacina și „Calea spre victorie” de Dragoș Galbur s-au clasat pe locurile doi și trei. Premianții locurilor 1 și 2 s-au ales cu câte un telefon performant, iar pentru locul 3 a fost acordată o tabletă.

 

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, i-a felicitat pe participanți pentru ideile ingenioase, menționând că un slogan trebuie să fie atractiv și să „vândă”.

 

Chișinău Arena este prima sală polivalentă din Moldova. Proiectul va fi realizat prin parteneriat public-privat. Investitorul urmează să fie identificat în urma concursului public. 

Imagini: 
modelul_costului