Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Întrevederea Ministrului Chiril Gaburici cu Șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova, Michael Scanlan
07/26/2018 - 18:11

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a avut astăzi o întrevedere de lucru cu Șeful Misiunii Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) în Republica Moldova, Ambasadorul Michael Scanlan. Cei doi oficiali au discutat dinamica procesului de negociere privind restabilirea legăturii telefonice dintre cele două maluri ale Nistrului, precum și alte subiecte de pe agenda comună.

 

În cadrul dialogului, Chiril Gaburici a mulțumit Ambasadorului OSCE pentru asistența acordată în cadrul întâlnirilor grupurilor de lucru sectoriale. Ministrul Economiei și Infrastructurii a reiterat că autoritățile Republicii Moldova mizează în continuare pe sprijinul OSCE în apărarea intereselor cetățenilor și agenților economici de pe ambele maluri ale Nistrului.

 

La rândul său, Șeful Misiunii OSCE a accentual importanța menținerii unui dialog constructiv, direcționat spre atingerea rezultatelor propuse. Ambasadorul Michael Scanlan a afirmat că OSCE va continua să acorde Republicii Moldova suportul necesar pentru reglementarea conflictului transnistrean.

Imagini: 
modelul_costului