Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

MEI: Muncitorii rutieri lucrează în continuu pentru a curăța drumurilor naționale
12/19/2018 - 09:19

Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, în această noapte pe drumurile naționale s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului. În procesul tehnologic au fost antrenate 124 utilaje speciale, 1351 tone de material antiderapant și implicați 241 de muncitori rutieri.

 

Circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. Starea părții carosabile la Nord, Centru și Sud este pe alocuri umedă și lunecuș.

 

Ministerul Economiei și Infrastructurii recomandă participanților la trafic să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare, în special a celor ce țin de dotarea automobilelor și conducerea acestora pe timp de iarnă.

 

Pentru informarea operativă despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, funcționează serviciul în regim „non-stop” – telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: serviciu@asd.md.

 

De asemenea, pentru a vedea starea drumurilor, dar și imaginile actualizate la fiecare jumătate de oră – accesați site-ul www.asd.md.

Imagini: 
modelul_costului