Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Mesaj de felicitare cu prilejul aniversării a 50-a de la fondarea Î.S. „Portul Fluvial Ungheni”
07/03/2018 - 10:47

Astăzi se împlinesc 50 de ani de la fondarea Întreprinderii de Stat „Portul Fluvial Ungheni”. A fost o perioadă de formare şi dezvoltare a întreprinderii, cu multiple încercări, speranțe şi realizări. Toate rezultatele obținute pe parcursul a 50 de ani au necesitat eforturi şi investiții importante. Succesele întreprinderii, dar şi îndeplinirea sarcinilor sunt asigurate de oamenii care lucrează acolo, de munca zilnică minuțioasă, de îndemânarea lor, precum şi de gradul mare de responsabilitate.

 

Din numele Ministerului Economiei și Infrastructurii și al meu personal, vă adresez sincere felicitări, însoțite de urări de sănătate și prosperitate cu prilejul aniversării a 50-a de la fondarea Î.S. „Portul Fluvial Ungheni”. Pentru devotamentul, profesionalismul şi contribuția deosebită adusă la dezvoltarea întreprinderii, în semn de recunoștință şi apreciere, adresăm mulțumirile noastre tuturor celor care, pe parcursul anilor, au pus umărul la formarea şi consolidarea ei, s-au implicat necondiționat în crearea unei imagini pozitive a instituției.

 

Vă doresc noi realizări pe plan profesional şi personal, curaj, încredere în forțele proprii, împlinirea tuturor aspirațiilor, bunăstare. Sunt convins că și în viitor activitatea Î.S. „Portul Fluvial Ungheni” va cunoaște noi realizări.

 

Cu respect,

Chiril Gaburici,

Ministru al Economiei și Infrastructurii

Imagini: 
modelul_costului