Titlu

Mesajul de felicitare al ministrului Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, cu prilejul Zilei Economistului
09/27/2020 - 08:49

Stimați colegi,


Cu prilejul Zilei Economistului vă transmit cele mai calde felicitări şi urări de bine!

 

Economiștii întotdeauna au avut un rol esențial în societate, în orice perioadă istorică, indiferent de  regimurile politice. Fiind ”arhitecții” economiei, dar și ai sistemului social în ansamblu, economiștii proiectează și pun în funcțiune toate mecanismele statului, publice și private. De noi, economiștii, depinde dezvoltarea ţării şi bunăstarea cetățenilor. Iar în această perioadă complicată prin care trecem, trebuie să identificăm și să valorificăm toate resursele interne, să întindem o mână de ajutor antreprenorilor, care își doresc mai mult ca oricând de la instituțiile care gestionează sectorul economic un parteneriat de încredere.

 

Sunt optimist și sper să depășim dificultățile cu care ne confruntăm și să relansăm economia după pandemie, să reluăm traiectoria dezvoltării durabile și să împlinim speranțele cetățenilor de mai bine.

 

Folosesc acest frumos prilej pentru a mulțumi echipei de economiști ai Ministerului Economiei și Infrastructurii pentru munca și dedicația pe care le investesc în fiecare zi, dar și partenerilor care ne sunt alături în aceste vremuri pline de provocări.

 

Vă doresc tuturor sănătate și realizări remarcabile!

 


Cu deosebit respect,

Sergiu Railean,

Ministru al Economiei și Infrastructurii