Titlu

Mesajul Ministrului Economiei și Infrastructurii, Sergiu Railean, cu prilejul zilei profesionale a lucrătorului din sectorul gazelor naturale
09/06/2020 - 09:25

Stimați lucrători din sectorul gazelor naturale,

 

Cu prilejul Zilei profesionale, din numele Ministerului Economiei și Infrastructurii, vă adresez cele mai calde felicitări şi urări de bine. Totodată, îmi exprim aprecierea pentru profesionalismul și devotamentul dumneavoastră, datorită cărora avem o funcționare eficientă a sistemului național de gaze și servicii de calitate.

 

Sectorul gazelor naturale este unul strategic pentru economia națională, deoarece îi revine un rol important în dezvoltarea durabilă a industriilor și întreprinderilor. Nu în ultimul rând, prin asigurarea cu gaze naturale a localităților, sporește calitatea vieții și confortul cetățenilor.

 

Sunt convins că prin responsabilitate şi perseverență, în pofida tuturor provocărilor, vom reuși să atingem toate obiectivele trasate în dezvoltarea sectorului, dar și asigurarea neîntreruptă a consumatorilor cu gaze naturale.

 

Vă doresc multă sănătate, prosperitate şi noi realizări în sfera profesională. La mulți ani, stimați profesioniști din sectorul gazelor naturale!

 

Cu deosebit respect,

Sergiu Railean,
Ministru al Economiei și Infrastructurii