Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Ministerul Economiei și Infrastructurii inițiază clubul de presă „Economy Talks”
09/01/2018 - 14:33

La inițiativa ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii se constituie clubul de presă „Economy Talks”, care va fi organizat periodic. În cadrul acestuia vor fi discutate subiecte de interes din domeniile economic, comerț, IT, infrastructură rutieră, programe pentru dezvoltarea afacerilor destinate tinerilor antreprenori și migranților, atragerea investițiilor etc. Prima ediție a „Economy Talks” va avea loc în prima jumătate a lunii septembrie.

 

„Ministerul Economiei și Infrastructurii este instituția cu cele mai multe și variate domenii de activitate. Acoperim și domeniul infrastructurii drumurilor, și transport, energetică, tehnologii informaționale, politici în mediul de afaceri și altele. Sunt domenii-cheie pentru țară și îmi doresc ca jurnaliștii să înțeleagă fiecare domeniu în parte și fiecare subiect, pentru a reuși să expună publicului larg informații documentate și veridice. Domeniul economic este unul complex. Îmi doresc transparență și deschidere în activitatea Ministerului”, a subliniat ministrul Chiril Gaburici.

 

Odată cu reforma administrației publice centrale, Ministerului Economiei și Infrastructurii i-au fost atribuite și domeniile tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, infrastructura drumurilor, transporturile, turismul, politicile în domeniul de afaceri etc.

Imagini: 
modelul_costului