Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Ministrul Chiril Gaburici: Trebuie să fie asigurată funcționarea instituției, iar măsurile stabilite acum o săptămână pentru ANTA să fie realizate în mod prioritar
07/26/2018 - 10:51

„Ne dorim ca cetățenii și transportatorii să nu aibă de suferit de pe urma reținerii inspectorilor Agenției Naționale Transport Auto. Săptămâna trecută, am cerut colaboratorilor ANTA să vină cu măsuri concrete și imediate, pentru a îmbunătăți situația din domeniul transportului, în mod special activitatea transportatorilor și serviciile prestate călătorilor”. Afirmația a fost făcută de ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, urmare a perchezițiilor ofițerilor CNA, în cadrul cărora sunt vizați mai mulți inspectori ANTA și un angajat al Ministerului Economiei și Infrastructurii.

 

Ministrul a solicitat responsabililor ANTA să fie asigurată funcționarea instituției, iar măsurile stabilite acum o săptămână să fie realizate în mod prioritar.

 

Săptămâna trecută, în cadrul unei ședințe cu angajații ANTA, ministrul Chiril Gaburici le-a cerut acestora să circule cu transportul public, pentru a simți pe propria piele problemele din domeniul transportului, și să vină cu măsuri imediate, pentru soluționarea acestora. În acest sens, au loc acțiuni ample de control a operatorilor de transport de pasageri, de pe curse regulate.

Imagini: 
modelul_costului