Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Ministrul Chiril Gaburici va avea o întrevedere cu Volodymyr Kistion, Co-președinte al Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale
06/15/2018 - 15:57

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, va întreprinde o vizită de lucru la Kiev, în data de 18 iunie. Ministrul va fi însoțit de secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Vitalie Iurcu.

 

În cadrul vizitei, va fi organizată întrevederea Co-președinților Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale. Părțile vor examina aspecte ale relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova și Ucraina în domeniile economic, transportului, infrastructurii, mediului, sectorul energetic etc. De asemenea, vor fi discutate dificultățile existente în relațiile comercial-economice dintre două state și identificate soluții de reglementare a acestora.

 

Pentru intensificarea cooperării dintre Republica Moldova și Ucraina pe diferite domenii, ministrul Chiril Gaburici va avea întrevederi bilaterale cu prim-viceprim-ministrul Ucrainei, ministru al Dezvoltării Economice și Comerțului, Stepan Kubiv, și viceministrul Energeticii și Industriei Cărbunelui al Ucrainei, Natalia Boico.

 

Ultima ședință a Comisiei mixte interguvernamentale moldo-ucrainene în domeniul colaborării economice și comerciale a avut loc în 2017, la Odesa.

 

Imagini: 
modelul_costului