Titlu

În Republica Moldova vor fi create oportunități de muncă îmbunătățite pentru persoanele din grupurile excluse (tineri, migranți, repatriați, minorități) și cele care locuiesc în afara capitalei
04/10/2020 - 15:50

Republica Moldova va genera oportunități economice îmbunătățite într-un mod durabil, aducând beneficii în special persoanelor din grupurile excluse și celor care locuiesc în afara capitalei. Proiectul Memorandumului a fost prezentat de Ministerul Economiei și Infrastructurii, și aprobat în carul ședinței de Guvern.

 

Negocierele Memorandumului de înțelegere au fost inițiate de către Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova și Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare și prevăd prima fază a proiectului „Republica Moldova: Crearea oportunităților de muncă prin sisteme îmbunătățite de piață”.

 

Ministerul Economiei și Infrastructurii va fi organul responsabil de desfășurarea procesului de negociere și semnare a Memorandumului.

 

Acesta urmează să fie semnat în cel mai apropiat timp de către directorul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Ministrul Economiei și Infrastructurii.