Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Sectoarele de drum ce prezintă un pericol sporit pentru circulația rutieră pe timp de iarnă sunt monitorizate în permanență de MEI
12/17/2018 - 17:58

Ministerul Economiei și Infrastructurii informează că, pe parcursul zilei de astăzi s-au efectuat lucrări de patrulare şi combatere a lunecușului, iar în procesul tehnologic au fost antrenate 88 de utilaje speciale, utilizate 728,4 tone de material antiderapant și implicați 79 de muncitori rutieri.

 

La moment, circulația rutieră pe drumurile naționale este satisfăcătoare. La Nord și Centru, partea carosabilă este pe alocuri umedă și lunecuș, iar la Sud carosabilul este uscat.

 

Potrivit MEI, sectoarele de drum ce prezintă un pericol sporit pentru circulația rutieră pe timp de iarnă sunt monitorizate, pentru a se interveni urgent în caz de necesitate.

 

Pentru informarea operativă despre condițiile de circulație rutieră în perioada de iarnă, la întreprinderile de exploatare a drumurilor din teritoriu, inclusiv și la Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor”, funcționează serviciul în regim „non-stop” – telefon: 22-55-30; 74-89-61, email: serviciu@asd.md.

 

De asemenea, pentru a vedea starea drumurilor, dar și imaginile actualizate la fiecare jumătate de oră – accesați site-ul www.asd.md.

Imagini: 
modelul_costului