Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Trenul Chișinău-Ungheni are, de astăzi, mai multe locuri disponibile. Garnitura a fost suplinită cu două vagoane
02/05/2018 - 16:28

Începând de astăzi, 5 februarie, garnitura de tren de pe ruta Chișinău-Ungheni a fost suplinită cu două vagoane. Această modificare a venit drept răspuns solicitării pasagerilor, exprimată în cadrul vizitei ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, la Calea Ferată din Moldova. Astfel, numărul de locuri pentru călători s-a majorat de la 520 la 752.

 

Decizia a fost luată, după ce ministrul Chiril Gaburici a călătorit săptămâna trecută cu trenul Chișinău-Ungheni, a discutat cu pasagerii, dar și cu angajații Căii Ferate, despre problemele cu care se confruntă. Aceștia i-au solicitat ministrului să intervină, pentru a suplini numărul de vagoane, ținând cont că, în perioada de iarnă, fluxul de pasageri la transportul feroviar s-a majorat.

 

Anterior, trenul de pe cursa Chișinău-Ungheni avea o garnitură din 6 vagoane, dintre care 4 a câte 72 de locuri, iar 2 – a câte 116 locuri.

  

Trenul pornește zilnic la ora 17:43 din Chișinău și ajunge în Ungheni aproape de ora 21:00. Prețul unei călătorii este de 22 de lei. 

Imagini: 
modelul_costului