Guvernul Republicii Moldova
MinisterulEconomiei șiInfrastructurii

Linia verde: 250 500

Titlu

Funcţionarii publici debutanţi au depus jurământul de credinţă în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii
04/22/2021 - 11:39

În conformitate cu art. 31 alin. (5) lit. a), art. 32 și art. 33 alin. (2) din Legea nr. 158-XVI/2008 cu privire la funcția publică și statutul funcționarului public, în cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii, la data de 22 aprilie 2021, în rezultatul promovării cu succes a perioadei de probă a funcționarilor publici debutanți, au depus jurământul de credință, trei funcționari publici: NataliaJalbă, consultant principal, Direcția infrastructura calității și Securitate industrial, Elena Savca și  Cristina Podlesnaia consultant, Secția financiar-administrativă din cadrul Direcției Management instituțional.

La ceremonia de depunere a jurământului a participat Secretarul de stat al Ministerului Economiei și Infrastructurii, Iuliana Drăgălin, care i-au felicitat pe tinerii specialiști cu prilejul învestirii în funcția publică.

Echipa MEI le urează mult succes, să fie și în continuare responsabili, devotați și corecți, întrucât funcționarii publici au o misiune foarte importantă – să servească interesul cetățeanului Republicii Moldova.

Imagini: 
modelul_costului