Ministerul Educației și Cercetării

Guvernul Republicii Moldova
A A A
Tinerii din țară sunt invitați să participe la o tabără de vară în Elveția
14/12/2023 - 15:41

Tinerii cu vârsta de 16-17 ani sunt invitați să se înscrie la tabăra de vară „Tech&Engineering Swiss Summer Camp”, dedicată mai multor activități educaționale în domeniul ingineriei. Tabăra va avea loc la Școala de Inginerie și Arhitectură din Fribourg (HEIA-FR), Elveția, în perioada 1-15 iulie 2024. 

 

Tinerii vor avea posibilitatea să asimileze noi cunoștințe în domeniul ingineriei, să-și perfecționeze abilitățile tehnice, să dezvolte relații profesionale și să favorizeze schimbul de cunoștințe. La fel, tabăra reprezintă o oportunitate de a conecta elevi din întreaga lume și specialiști în diverse segmente ale ingineriei. 

 

Programul include o săptămână de evenimente cu scop educațional – sesiuni de instruire, cursuri, ateliere, masterclass-uri, vizite la companii și laboratoare, activități distractive. 

 

Activitățile se vor desfășura atât în ​​limba franceză, cât și în engleză. Pentru mai multe detalii și înregistrare accesați aici.

 

Pentru orice întrebări suplimentare, contactați organizatorii la adresa de e-mail a taberei: summercamp-heia@hefr.ch sau Joanna.nseir@hefr.ch. 

 

 

petitii